Warning: mysqli::mysqli(): Headers and client library minor version mismatch. Headers:100613 Library:100505 in /home/skokic77/public_html/system/library/db/mysqli.php on line 7Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/skokic77/public_html/system/framework.php:42) in /home/skokic77/public_html/catalog/controller/startup/session.php on line 25Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/skokic77/public_html/system/framework.php:42) in /home/skokic77/public_html/catalog/controller/startup/startup.php on line 99Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/skokic77/public_html/system/framework.php:42) in /home/skokic77/public_html/catalog/controller/startup/startup.php on line 157 Informacije o dobavi

Informacije o dostavi

Vse izdelke kupcu dostavlja pogodbeni partner DPD.  (v nadaljevanju: «izvajalec ») na kupčev naslov v Sloveniji, ki je naveden v naročilu. 
Izvajalec vroči naročeno blago naslovniku osebno na naslovu, ki ga je kupec izbral kot kraj prevzema. 

Cena dostave blaga znaša skladno z cenikom za posamezno naročilo objavljeno na spletni trgovini ali spletni strani izvajalca.  Pri nakupu v vrednosti nad 60,00€, pa stroške dostave (embalažo, pakiranje, transport, poštnino) nosimo mi. 

Rok dostave naročenega blaga je načeloma 5 delovnih dni. Ob sobotah, nedeljah in praznikih blaga ne odpošiljamo.

V primerih, ko ponudnik pravočasno in v skladu s pogodbo odpravi naročene izdelke, ni odgovoren za prekoračen rok dostave pogodbenega izvajalca dostave. Kupec se zavezuje, da se, zaradi kasnejše dostave blaga ali drugačnega načina dostave blaga, odpoveduje drugim načinom za povračilo nastalih stroškov, plačane kupnine in plačanih stroškov dostave blaga, kot so na primer odškodninski zahtevki v obliki civilnih tožb in podobno, obdrži pa vse ostale minimalne pravice v skladu z določili Zakona o varstvu potrošnikov.

Kupec je dolžan prevzeti blago od izvajalca na naslovu, kot ga je sam izbral v postopku nakupa, pod pogojih, ki jih določa izvajalec. Ob prevzemu je dolžan preveriti količino in kvaliteto prejetega blaga, kasnejše reklamacije niso možne.